×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Naše osoblje

Naša poliklinika nudi široki raspon usluga i proizvoda o čijoj vrhunskoj kvaliteti brine visokoeducirano i stručno osoblje. Ono što odlikuje naš pristup je posebna pažnja i briga o pacijentu prije, za vrijeme i poslije operativnog zahvata. Naš stručni tim učinit će sve da Vam osigura siguran, brz i ugodan oporavak. Naša namjera je bila da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga našim klijentima. S ovakvim timom to smo i postigli.

dr. Tomica Bagatin

Tomica Bagatin, dr.med.

Ravnatelj

Dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije, sub. plastične kirurgije glave i vrata osnivač je Poliklinike Bagatin gdje radi od njenog otvaranja 2002. godine, a u 2020. preuzima vodeću ulogu ravnatelja. Njegov voditeljski stil temelji se na poznatoj uzrečici „Zadovoljan zaposlenik = Zadovoljan klijent.“ Kao ravnatelj ima jasan smjer u kojem želi voditi svoje poslovanje, a tu viziju prenosi na svoje zaposlenike. Dr. Tomica Bagatin uspješno balansira između svoje dvije zahtjevne uloge, što se pokazuje kroz zadovoljne klijente i zadovoljne zaposlenike. Stvaranje, komuniciranje, provođenje vizije, misije i cjelokupnog usmjerenja organizacije najvažniji su ciljevi doktora Bagatina u ulozi ravnatelja.

Ognjen Bagatin, generalni direktor

Ognjen Bagatin, MBA

Suvlasnik

Sportaš od malih nogu, svoj sportski duh unosi i u vlastiti posao. Njime nadahnjuje poslovni tim, kako u suradnji, tako i u pristupu prema poslu. Njegovo omiljeno pitanje je  „Vodimo li?“, a njegovi zaposlenici dobro znaju što to znači: u stručnosti, znanju, profesionalnosti, uslužnosti i dobrobiti za pacijenta. Svoje suradnike, uvijek obraduje kada im kaže: „Zapamtite, mi smo tim – zajedno smo jači!“

Bojan Pintarić

Bojan Pintarić

Izvršni direktor

Marketinški stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u raznim oblicima marketinga, posebice u segmentu marketinga luksuznih proizvoda i usluga. Svoje iskustvo Bojan je stekao radeći šest godina na voditeljskoj poziciji u marketingu za L'Oreal - vodećoj svjetskoj kompaniji za kozmetiku. Svojim poznavanjem tržišta ljepote i znanjem u marketingu Bojan je nadopunio tim Poliklinike sa željom i misijom dosegnuti još veći broj klijenata, kroz tradicionalne, a i nove kanale komunikacije, kao i kreirati još bolje iskustvo za svakog klijenta.

Andrea Stipanić

Andrea Stipanić

Voditeljica lokacije / Green Gold Tower - Voditeljica za upravljanje iskustvom klijenata i odjela za medicinski turizam

Magistra engleskog jezika i književnosti i pedagogije s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerskoj industriji i ugostiteljstvu, u raznim odjelima (HR, kontroling, financije, F&B). Izrazito elokventna i komunikativna osoba vedrog duha, te motivirana za rad i daljnji napredak i osobni razvoj. Sklona radu u timu i vrlo snalažljiva u kratkim rokovima i dinamičnoj atmosferi.  Svojom ljubaznošću, pristupačnošću i brigom za svaku osobu koju sretne oduševljava nas i naše klijente.

Patient coordinator / Green Gold Tower

Ivana Pantaler

Patient coordinator / Green Gold Tower

Vesela, pouzdana i dinamična osoba. Voli raditi s ljudima te kaže da ju svaka pozitivna reakcija naših klijenta ispunjava i čini sretnom u Poliklinici. Osmjeh i zadovoljstvo za nju su najveća nagrada, a vjerujemo i našim zadovoljnim klijentima.

Iva Hrešćan

Iva Hrešćan

Voditeljica prodaje i marketinga

Sveučilišna specijalistica poslovne ekonomije s velikim iskustvom u marketingu, vođenju i upravljanju razvojnim projektima i marketinškim kampanjama. Članica je Hrvatske udruge profesionalaca u prodaji te Hrvatske Mense od 2004. godine. Prošla je edukacije situacijskog vodstva koje su joj otvorile vrata voditeljskih pozicija u kojima uživa. Izvrsna je u javnim nastupima i održavanju prezentacija. Voli raditi u timu, a kod ljudi najviše cijeni poštenje i pozitivan stav. Svojim brojnim kvalitetama, odlično se uklopila kao vodeća ruka našeg marketinškog tima.

Astrid Čada

Astrid Čada

PR & Content marketing specialist

Magistra novinarstva s dugogodišnjim iskustvom rada u medijima te u odnosima s javnošću. Veliki esteta i dobra organizatorica naklonjena timskom radu te uvijek spremna za nove izazove. Svoju strast za napredovanjem i stjecanjem novih znanja iskazuje kroz doktorski studij iz informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Eva Jakupek

Eva Jakupek

Voditeljica stomatologije i logistike

Orijentirana klijentima s dugogodišnjim iskustvom u području farmacije koje je upotpunila u stvaranju stomatološkog odjela i sve to zajedno povezala s ekonomijom te tako postala iznimno važan i cijenjen član Poliklinike. Uvjerljiva i otvorena prema različitim klijentima, kolegama, osoblju te svim ostalim razinama menadžmenta. Dosljedno postiže i prelazi korporacijske ciljeve, ujedno prati i poboljšava postojeće procese i uvjete u multitasking okruženju. Eva pokazuje posebne sposobnosti u organizaciji, radu s drugima, kreativnom razmišljanju i pregovaranju.

Svjetlana Mucić

Svjetlana Mucić

Voditeljica internog računovodstva

Svjetlana je diplomirana ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom rada u području računovodstva i financija. Predana je, marljiva i analitična, a njezina profesionalnost i odgovornost vidljivi su u svakodnevnom radu te je čine odličnim dodatkom našem timu stručnjaka.

Darko Piškor

Darko Piškor

Voditelj IT odjela

Darko je u IT industriji preko petnaestak godina. Dosad je radio u državnim institucijama i privatnim kompanijama. Sudjelovao je i vodio projekte uvođenja informacijskih sustava u različite sfere poslovanja od čega je najveći projekt za istaknuti Informatizacija vatrogasnog sustava RH. Glavni pokretač, s obzirom na segment posla, mu je stalno učenje i istraživanje. U profesionalnom radu je najviše baziran na korisnika, s ciljem kako upotrebom modernih ICT tehnologija pomoći korisnicima i unaprijediti poslovanje.

Maja Blagaj

Maja Blagaj Mihaljević

Glavna medicinska sestra

Visoko obrazovana medicinska sestra i prvostupnik sestrinstva s desetogodišnjim radnim stažem na kirurškom odjelu i intenzivnoj skrbi. Predana, temeljita, brižna, uveliko pridonosi razini kvalitete u pružanju naših usluga. 

Ana Mogulić,  Voditeljica odjela kozmetologije / Green Gold Tower

Ana Mogulić

Voditeljica odjela kozmetologije / Green Gold Tower

Sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom u vlastitom salonu te kroz kontinuirano učenje i nadograđivanje svojeg znanja i vještina, učinit će zasigurno da postanete naš zadovoljan klijent. Njezin pristup, predanost poslu i topli osmijeh pridonijet će, ne samo poboljšanju izgleda, već i da se čitavo vrijeme prilikom tretmana osjećate ugodno i opušteno.

Petra Bujan Bettini

Petra Bujan Bettini

Voditeljica recepcije Green Gold Tower

Odgovorna, pouzdana, temeljita i ambiciozna osoba. Njezin pristup i topli osmijeh pri dolasku u našu Polikliniku nikoga ne ostavi ravnodušnim, a njen izuzetan odnos s klijentima i kolegama s kojima radi čini je omiljenom osobom u našem timu. 

Magdalena Balak

Magdalena Balak

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Magdalena izuzetno brzo uči i odlično nadopunjava naš tim. S puno elana pristupa svom poslu, trudeći se da se svaki naš klijent osjeća paženim i s punim povjerenjem prepusti njezinim stručnim rukama.  

Lucija Barišić

Lucija Barišić

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Lucija je medicinski kozmetičar i apsolventica fizioterapije koja nas i klijente osvaja svojim osmijehom i korisnim savjetima. Svakom tretmanu pristupa s puno pažnje i iskustva što dovodi do vrhunskih rezultata na zadovoljstvo naših klijenta.

Jelena Čikor - medicinski kozmetolog - Poliklinika Bagatin

Jelena Čikor

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Jelena je odlično pojačanje kozmetološkom timu. Komunikativna je i srčana te će Vam svojom vedrinom uvijek izmamiti osmijeh na lice. Voli svoj posao i raduje se svakom novom usavršavanju.

Bernarda Horvat

Bernarda Horvat

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Bernarda je marljiva te izuzetno ugodna i draga osoba. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, dodatno se educirala u području kozmetologije te je u praksi stekla brojna dodatna znanja. Izuzetno ju veseli naš individualni pristup svakom klijentu kojeg gleda kao priliku da pokaže svoju strast i znanje.

Anamarija Platnar

Anamarija Platnar

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Anamarija je izrazito marljiva i srdačna osoba. Voli timski rad i uvijek je spremna pomoći svojim kolegama. Nastoji biti uključena u što više aktivnosti kako bi Vam pružila najbolju uslugu.

Tena Šunić

Tena Šunić

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Tena ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama, uz to je i puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakom pogledu. Prepustite se njenim vještim rukama i zasigurno ćete biti oduševljeni rezultatima! 

Petra Vlaović

Petra Vlaović

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Petra je zanimanje medicinskog kozmetologa stekla na Zdravstvenom Učilištu u Zagrebu. Predani je član kozmetološkog tima Poliklinike Bagatin te se veseli svakom klijentu Poliklinike kako bi s njima ostvarila najbolji rezultat i premašila sva njihova očekivanja.

Rafaela Mamić

Rafaela Mamić

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Rafaela je vedra, komunikativna i ambiciozna osoba koja svojom toplinom i pristupačnošću mami osmijeh na licu. Član je našeg kozmetološkog tima kojeg savršeno nadopunja svojim srdačnim pristupom klijentu.

Martina Svekrić

Martina Svekrić

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Martina je medicinski kozmetolog i prvostupnica fizioterapije. Do sada ja završila razne edukacije u neinvazivnim tretmanima lica te voli posao u estetskoj medicini jer joj omogućuje neprestano usavršavanje i stjecanje novih znanja. Vrlo je predana, temeljita i  brižna. Svakome pristupa individualno te prepoznaje potrebe i želje klijenta.

Tea premoša

Tea Premoša

Nutricionist / Green Gold Tower

Tea je magistra nutricionizma, diplomirala je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon završenog fakulteta radila je u Županijskoj bolnici Čakovec na Odjelu za dijetetiku i prehranu, gdje je savjetovala pacijente u dijabetološkoj ambulanti. 2015. godine sudjelovala je sa stručnim timom iz odsjeka za dijetetiku i prehranu u projektu „Nutrition Day“ koji se održava svake godine u suradnji s Klaićevom bolnicom u Zagrebu. Koautorica je nekoliko stručnih radova iz područja dijabetesa, te autorica nekoliko objavljenih članaka. Redovito posjećuje stručne skupove i kongrese iz područja nutricionizma. Također je član Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara (HDND) i Hrvatskog zbora nutricionista (HZN).

Mihaela Borić

Mihaela Borić

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Mihala je prvostupnica sestrinsva koja nakon završenog studija sestrinstva počinje raditi na KBC Jordanovac te stječe nužno iskustvo u radu s ljudima. Uvijek vesela, nasmijana i spremna pomoći kolegama i klijentima, u što ćete imati priliku uvjeriti se sami. 

Ivona Gložinić

Ivona Gložinić

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Ivona je prvostostupnica sestrinstva koja posjeduje veliku predanost prema svome poslu te će svakog klijenta uvijek dočekati s osmijehom na licu. Ljubav prema radu s ljudima gaji još od fakulteta, gdje je sudjelovala u mnogim projektima koji su obuhvaćali teme poput podizanja svijesti o ovisnostima kao i stručnim kompentencijama u sestrinstvu. Svoje znanje kontinuirano usavršava na edukacijama, kako bi u svom poslu mogla pružiti besprijekornu uslugu.

Marina Vrban

Marina Vrban

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom u području dentalne medicine. Svojim smirenim i toplim pristupom upotpunjuje kvalitetu dentalnog tima. Izrazito voli raditi u timu jer smatra da se na taj način može pružiti maksimum prema klijentima.

Vedrana Matulić

Vedrana Matulić

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Vedrana je medicinska sestra opće zdravstvene njege, koja se nakon završenog školovanja preselila u Irsku gdje je ostvarila preko 2 godine radnog iskustva na poslu medicinske sestre te uz rad uspješno završila brojne edukacije vezane uz zdravstvenu njegu. Voli svoj posao te svojom motivacijom, pozitivnim stavom i potporom osigurava dobrošlicu svakom klijentu. Neopisiv je osjećaj izmamiti nekome osmijeh na lice, a Vedrani je to cilj sa svakim našim klijentom.

Sandra Knežević

Sandra Knežević

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Sandra je dentalna asistentica s dugogodišnjim iskustvom u području parodonotologije. Izrazito voli dinamiku i kreativnost koju pronalazi u svom svakodnevnom radu. Svojim iskustvom i profesionalnim pristupom izvrsno upotpunjuje naš stručan dentalni tim.

Sanja Tursan

Sanja Tursan

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Sanja Tursan je po zanimanju medicinska sestra koja posjeduje dugogodišnje radno iskustvo na području stomatologije. U poslu joj je najvažnije da se klijent osjeća sigurno i opušteno, stoga poslu pristupa iznimno pedantno i sa puno pažnje. Sanju kolege opisuju kao kolegijalnu, spretnu i kao pravu timsku igračicu. Smatra da je zadovoljan klijent najvažniji aspekt njezinog posla te je jako predana da to zadovoljstvo i postigne. 

Irena Dujmić

Irena Dujmić

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Irena je medicinska sestra koja je sa završetkom studija na Zdravstvenom veleučilištu ostvarila zvanje radnog terapeuta. Radno iskustvo stekla je kroz godine rada u obiteljskoj medicini i stomatologiji te je svoj daljnji poslovni put odlučila izgraditi u Poliklinici Bagatin. Irena je iznimno vedra i motivirana osoba te fokusirana na zadovoljstvo klijenata. Cilj joj je da, zajedno sa svojim kolegama, pomogne klijentima da dobiju osmijeh o kojem sanjaju.

Marija Škobić

Marija Škobić

Dentalni higijeničar i asistent / Green Gold Tower

Marija je prva generacija dentalnih asistenata Zdravstvenog učilišta u Zagrebu, a svoje školovanje nastavila je na fakultetu u Rijeci, smjer dentalni higijeničar. Vrlo je organizirana, detaljna i odgovorna osoba koja svoj posao radi s velikom ljubavi i pažnjom. Ponosni smo što je Poliklinika bila njezin prvi izbor i što je upravo ona sastavni dio našeg vrhunskog tima.

Mia Dejanović

Mia Dejanović

Recepcionistica / Green Gold Tower

Mia je prva osoba koja će vas dočekati na recepciji naše Poliklinike. Sa svojim osmijehom i vedrinom će vam poželjeti toplu dobrodošlicu. Zbog dosadašnjih iskustva Mia ima izvrsnu komunikaciju sa ljudima i zna prepoznat Vaše potrebe. Odgovorna je osoba i predana svome poslu, te je važan dio našeg Bagatin tima.

Anita Joha

Anita Joha

Recepcionistica / Green Gold Tower

Izrazito marljiva i pouzdana djelatnica, koja profesionalno i predano uspješno savladava zahtjevne poslovne zadatke. Uvijek će vas dočekati na ulazu u Polikliniku sa iskrenim i zaraznim osmjehom licu. Svojom vedrinom i ljubaznošću učinit će vaš boravak u Poliklinici vrlo ugodnim. 

Estera Sakoman

Estera Sakoman

Recepcionistica / Green Gold Tower

Estera je komunikativna i elokventna osoba koja će vas uvijek dočekati s osmijehom. Voli dinamičnost, odlično je organizirana te jako pridonosi ugodnoj radnoj atmosferi. Pažljiva je u svome radu te obraća pozornost na detalje kako bi se svaki klijent osjećao posebno.

Mlađi stručni suradnik na recepciji u Poliklinici Bagatin

Sanja Grgić

Recepcionistica / Green Gold Tower

Uporna, odgovorna i spremna na izazove. Voli se educirati i usavršavati kako bi bila što bolja u onom što radi te se tako izvrsno uklopila u kulturu učenja i kontinuiranog unapređivanja Poliklinike.

Laura Tenodi

Laura Tenodi

Recepcionistica / Green Gold Tower

Laura je apsolventica na diplomskom studiju turizma na Ekonomskom Fakultetu Zagreb. Svoje višegodišnje iskustvo u radu sa ljudima voli upotpunjavati edukacijama kako bi se kontinuirano razvijala. Posjeduje certifikat Američkog instituta za hotelijerstvo za zlatnu uslugu (Guest Service Gold Certificate). Vesela je i uvijek nasmijana, što su samo neke od njezinih vrlina. U ostale ćete se uvjeriti sami pri dolasku u našu Polikliniku.

Ivona Škoro

Ivona Škoro

Recepcionistica / Green Gold Tower

Prvostupnica ekonomije sa smjerom turizma s mnoštvom iskustva u uslužnim djelatnostima poput ugostiteljstva te praćenjem putovanja, veseli ju učenje i usavršavanje rada na recepciji. Odgovorna i temeljita osoba sklona timskom radu sa zaraznim osmijehom koji Vas dočekuje na samom ulazu u Polikliniku.

Karla Grčić

Karla Grčić

Recepcionistica / Green Gold Tower

Karla je završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji te time stekla diplomu magistra ekonomije. Oduvijek je uživala u radu s ljudima, a vještinu komunikacije je izgradila kroz dugogodišnje iskustvo. Karla stremi ka tome da svakom klijenti pruži izvrsnu uslugu. 

Lidija Sukser

Lidija Sukser

Voditeljica Poliklinike Frana Folnegovića

Izrazito odgovorna, ima odličan odnos s klijentima i kolegama. Posao odrađuje s lakoćom te svemu pristupa s veoma pozitivnim stavom. Kad pozvonite na vrata, njen osmijeh će vam zasigurno uljepšati dan. 

Elvira Belina

Elvira Belina

Glavna medicinska sestra / Frana Folnegovića

Elvira je medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom kao glavna medicinska sestra, voditeljica tima medicinskih sestara te kao mentor pri višoj medicinskoj školi. Aktivno je sudjelovala na brojnim stručnim skupovima i kongresima na državnom i međunarodnom nivou, kao aktivni predavač i kao polaznik. Autor je niza radova u sestrinskom stručnom časopisu. Povrh svega je važan član našeg kirurškog tima u čiju profesionalnost i ljubaznost ćete se uvjeriti sami.

Ana Petković

Ana Petković

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Osoba koja je korektna s kolegama i klijentima. Puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakome pogledu. Ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama te je kao takva rođena za ovaj poziv.

Silvija Smoljan

Silvija Smoljan

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Silvija je bacc.med.tech sa dugogodišnjim iskustvom rada u operacijskoj sali na radnom mjestu instrumentarke. Iskustvo je stjecala u Klinici za traumatologiju Zagreb i u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Svoj posao radi sa osmijehom na licu i veseli ju timski rad koji je naročito bitan u operacijskoj sali. Voli rad sa ljudima i kada zna da im pomaže te će sigurno svojim vedrim duhom izmamiti osmijeh na licima svojih pacijenata.

Petra Mejdandžić

Petra Mejdandžić

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Prvostupnica sestrinstva sa stečenim višegodišnjim iskustvom na Odjelu za opekline, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju te u Jedinici intenzivnog liječenja. Predana i proaktivna u radu, odgovorna te motivirana za daljnje usavršavanje i profesionalno napredovanje. Uvijek spremna na nove izazove te voli rad u timu.

Natalija Žmegač

Natalija Žmegač

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Natalija je prvostupnica sestrinstva koja je svoje dugogodišnje radno iskustvo stekla u jedinici intenzivnog liječenja kardiokirurških bolesnika. Posjeduje veliku strast prema svome poslu, kojeg neprestano obavlja precizno i stručno. Kontinuirano teži osobnom i profesionalnom usavršavanju te je k tomu uvijek vedra i komunikativna. Natalija će svakom klijentu pokazati iznimnu profesionalnost i pružiti mu vrhunsku uslugu. 

Žana Gagula

Žana Gagula

Medicinska sestra / Frana Folnegovića

Žana je medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom koja će svojim znanjem, pristupom i osmijehom učiniti svaki dolazak ugodan, siguran i uspješan.

Tatjana Štrk

Tatjana Štrk

Medicinska sestra / Frana Folnegovića

Tatjana je prvostupnica sestrinstva s iskustvom rada u jedinici intenzivnog liječenja kirurških pacijenata. Komunikativna je, vesela i pristupačna u što ćete se uvjeriti pri svakom dolasku i susretu s njom u našoj Poliklinici.

Marija Šmaguc

Marija Šmaguc

Medicinska sestra / Frana Folnegovića

Marija je medicinska sestra s iskustvom rada u operacijskoj sali. Izrazito voli svoj posao te ga obavlja s puno ljubavi. Želja joj se biti što bolja u svom radu te biti na ispomoći svim kolegama i klijentima naše Poliklinke.

Milan Radočaj

Milan Radočaj

Medicinski tehničar / Frana Folnegovića

Milan je bacc. med. techn. sa desetogodišnjim iskustvom u struci na kirurškim i internističkim odjelima. Radno iskustvo je stekao pri KBC Rijeka na odjelu za kardiokirurgiju na odjelu intenzivne njege te u KBC-u Zagreb na odjelu neurokirurgije i odjelu za funkcijsku dijagnostiku pluća i srca. Izrazito je motivirana osoba i u svom radu teži unaprjeđenju znanja i vještina sa ciljem pružanja kvalitetne usluge i zadovoljstva klijenata.

Ildiko Nagy

Ildiko Nagy

Anesteziološki tehničar / Frana Folnegovića

Prvostupnica sestrinstva s dugogodišnjim iskustvom stečenim kao član transplantacijskog tima od samih početaka transplantacijske kirurgije KB Merkur. Vrlo detaljna i odgovorna u svom radu, te savršen dodatak našem anesteziološkom timu.

Gloria Sertić

Gloria Sertić

Recepcionistica / Frana Folnegovića

Gloria je stručna specijalistica marketinga i komunikacija. Posjeduje iskustvo organizacije i provedbe zadataka prilikom rada u turizmu. Istinska ljubav za rad s ljudima motivira ju da svakog dana bude sve bolja u poslu koji radi. Kao pozitivna osoba uvijek će se pobrinuti da klijent izađe nasmijana lica.

Marina Ćaćić-Tić

Marina Ćaćić-Tić

Recepcionistica / Frana Folnegovića

Marina je magistra edukacije hrvatskog i španjolskog jezika i književnosti. Iznimno je pristupačna i odlična u komunikaciji s klijentima, upravo zahvaljujući njezinom višegodišnjem iskustvu u radu s ljudima. Vrijedan je član tima s obzirom na njenu pouzdanost i vedrinu. Na recepciji će vas dočekati sa osmijehom na licu te će vješto odgovoriti na svaki vaš upit. 

Katarina Kalebić

Katarina Kalebić

Voditeljica Poliklinike u Splitu

Katarina je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu s odličnim uspjehom, smjer Međunarodne ekonomije. Radeći za inozemne investitore imala je prilike vidjeti i upoznati  na koji način se odvija realizacija projekata domaćih i inozemnih partnera. Sudjelovala je u osnivanju i vođenju dentalne ordinacije gdje je imala priliku usavršiti svoje voditeljske i organizacijske vještine. Sretni smo da je naša Poliklinika u Splitu u sigurnim rukama naše Katarine.

Daniela Šparmajer

Daniela Šparmajer

Medicinski kozmetolog / Split

Daniela posjeduje višegodišnje iskustvo na području kozmetologije, kojeg je stekla radom u nekoliko salona i pohađanjem različitih edukacija. Unatoč bogatom iskustvu, posjeduje neprestanu želju za usvajanjem novih znanja i kontinuiranim napretkom. Svojim opuštenim i komunikativnim pristupom, Daniela klijentima pruža vrhunsku uslugu sa osmijehom na licu. 

Matea Despotušić

Matea Despotušić

Medicinski kozmetolog / Split

Matea je fizioterapeut koja je svoj poziv pronašla na području kozmetologije. Marljivošću i uz edukacije stekla je dodatne diplome te je spremna posvetiti se svakom klijentu individualno na obostrano zadovoljstvo. Njezina otvorenost i srdačnost sigurno će Vam izmamiti osmijeh na lice kada uđete u našu Polikliniku!

Daniela Šestan

Daniela Šestan

Medicinski kozmetolog / Split

Daniela je završila školovanje za medicinskog kozmetičara, struku za koju je oduvijek znala da će se s njom baviti. Svoje dosadašnje iskustvo stekla je kroz nekoliko kozmetičkih salona, te se veseli svakoj novoj edukaciji i novitetima iz svijeta ljepote. Pozitivna, vedra i komunikativna osoba kojoj su na prvom mjestu želje klijenata te izvrsni rezultati tretmana.

Đurđica Fiolić Žilić

Đurđica Fiolić Žilić

Medicinska sestra / Split

Đurđica je medicinska sestra s dugogodišnjim radnim iskustvom u kardiovaskularnoj operacijskoj sali kao anesteziološki tehničar. Voli timski rad i izrazito je vedra i opuštena u komunikaciji s klijentima.

Mara Lijić

Mara Lijić

Medicinska sestra / Split

Mara je vedra i komunikativna osoba s dugogodišnjim radom na poslovima dentalnog asistenta. Osvaja vas svojom toplinom i smirenošću. Izrazito je predana svom poslu i uživa u timskom radu.

Karmen Radić

Karmen Radić

Recepcionistica / Split

Karmen je naša prvostupnica ekonomije, koja je odlučila s nama rasti i razvijati se u najbolju verziju sebe. Vrlo je organizirana, proaktivna i uživa u komunikaciji s ljudima. Njezin osmijeh, srdačnost i pouzdanost uljepšati će svaki vaš dolazak u Polikliniku Bagatin u Splitu.

Ivona Grgurević

Ivona Grgurević

Recepcionistica / Split

Prvostupnica engleskog i talijanskog jezika i književnosti. Široki spektar znanja i vještina stekla je višegodišnjim radom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu te na recepciji hotela visoke kategorije. Njezin glavni cilj je zadovoljstvo klijenta i kvaliteta rada.

Dora Mratović

Dora Mratović

Recepcionistica / Split

Dora je pristupačna, komunikativna i društvena osoba te je k tomu uvijek spremna pomoći klijentima i kolegama. Odgovorno pristupa poslu i vješto se nosi s novim izazovima, a zadovoljstvo klijenata joj je na prvom mjestu. Dora klijente dočekuje s vedrinom i osmijehom na licu, tako da će te se njom uvijek osjećati dobrodošlo.

Irena Bosanac

Irena Bosanac

Voditeljica kontaktnog centra

Nakon završenog školovanja, Irena je iskustvo u radu s klijentima stekla dugogodišnjim radom u osiguravateljskoj branši. Počevši kao agent u pozivnom centru, upornošću i marljivim radom te stalnim ulaganjem u sebe kroz razne edukacije prepoznata je kao pouzdani član tima te postaje voditelj pozivnog centra i podrška prodaji. Irena je vedra, pouzdana i nasmijana osoba kojoj su klijenti uvijek na prvom mjestu.

Jana Jureško

Jana Jureško

Djelatnica u kontaktnom centru

Prvostupnik lingvistike s izvrsnim znanjem njemačkog, španjolskog i slovenskog jezika. Veliki ljubitelj učenja stranih jezika, dobrih knjiga i glazbe nadopuniti će naš tim sa svojim riječima i tečno razgovarati s našim domaćim i međunarodnim klijentima.

Ivana Miličević

Ivana Miličević

Djelatnica u kontaktnom centru

Ivana je prvostupnica filozofije i pedagogije. Kroz obavljanje raznih poslova u turizmu, shvatila je da su rad s ljudima i pomaganje njena strast i ono što ju najviše interesira. Strpljiva je i komunikativna osoba, sklona timskom radu, ali s radošću obavlja i individualne zadatke koji se stave pred nju.

Pavica Peulić

Pavica Peulić

Djelatnica u kontaktnom centru

Pavica je završila školu za hotelijersko turističkog tehničara te je godinama radila u turizmu i usavršavala svoj rad s klijentima. Odgovorna je i vrlo susretljiva što su važne osobine koje najviše cijene naši klijenti.

Matea Sedmak

Matea Sedmak

Djelatnica u kontaktnom centru

Prvostupnica talijanskog i portugalskog jezika i književnosti koja spremno prihvaća nove izazove. Strpljiva je i pozitivna osoba, uvijek voljna pomoći drugima. Kroz prethodno radno iskustvo koje se baziralo na izravnoj komunikaciji s ljudima stekla je vještine kojima će doprinijeti zadovoljstvu naših klijenata.

Karla Klemenčić

Karla Klemenčić

Djelatnica u kontaktnom centru

Karla je studentica fizioterapije koja je oduvijek gajila ljubav prema radu sa ljudima. Kroz dugogodišnje iskustvo u uslužnim djelatnostima, istančala je svoj smisao za interakciju sa klijentima, tako da će vam na svako pitanje uvijek odgovoriti spretno i sa osmijehom. Karla voli dinamiku koji joj ovaj posao pruži te mu je jako predana, a njezina vedrina doprinosi kvalitetnoj atmosferi u timu. 

Lucija Frajlić

Lucija Frajlić

Djelatnica u kontaktnom centru

Lucija je magistra edukacije povijesti, a radno iskustvo joj je još od studentskih dana povezano uz telekomunikacije i podršku korisnicima. Tamo je stekla izvrsne komunikacijske vještine te usavršila svoj profesionalan odnos prema klijentima. Odgovorna je i pouzdana osoba, sklona radu u timu i u dinamičnoj atmosferi.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.