×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Izjave klijenata

A. C.

Ovom bih se prilikom htjela zahvaliti na ljubaznosti i susretljivosti osoblja te na profesionalnosti, efikasnosti i pristupačnosti liječnika te medicinskih tehničara. Atmosfera i suradnja u Poliklinici Bagatin su svakako za pohvalu i sigurno ću doći ponovo.

T. L.

Izuzetno sam oduševljena atmosferom, osobljem, urednošću prostora, profesionalizmom, opremljenosti, tehnologijom i ljubaznošću kozmetologa i gospođe na recepciji u čekaonici Poliklinike.

I. B.

Oduševljena sam pažljivim pristupom pacijentu, profesionalnošću i ljubaznošću dr. Kramarić kao i cijelog osoblja. Jako sam zadovoljna rezultatima i veselim se ponovnom dolasku u vašu polikliniku. Uvijek ću imati za vas preporuke. Velike pohvale!

I. B. D.

Inače živim u Švedskoj, a trenutno sam na godišnjem u Hrvatskoj. Jučer je iskrsnuo problem. Nezgodan susret četvorke lijevo gore i - čvarka. Zovem svoju nekadašnju zubaricu. Na godišnjem je, ali daje preporuku - poliklinika Bagatin. Nisu li to oni kojima idu poznati i bogataši? Dobivam termin odmah za sutra ujutro, ali skeptična sam. Sigurno im je samo do kruna i implantata. Krivo!!! Dr. koji me primio, je jedan vrlo cool stomatolog. Naglašavam, stomatolog. Znači, liječnik kojemu su na prvom mjestu vaše potrebe. Saslušao me i pomogao mi potpuno u skladu s onim što sam tražila od njega. Stručno, promišljeno i pažljivo. I još me uspio nasmijati. Svaka čast! Zahvaljujući tome, sad ću svakako imati u vidu Polikliniku Bagatin budem li se odlučila na bilo kakve ozbiljnije stomatološke zahvate u Hrvatskoj. Hvala Poliklinici Bagatin i dr. Sertiću!

J. S.

Predivno iskustvo. Od prvog dolaska i dočeka odmah sam osjetila da je to “ to”. Nisam se prevarila. Profesionalno, stručno, uvijek srdačno i toplo osoblje dostupno u svakom trenutku i odgovara na mojih 100 pitanja. Hvala doktoru Bagatinu i divnom osoblju na ostvarenju moje dugogodišnje želje.

I. M.

Svake pohvale za dr. Dinka Bagatina, odličan i profesionalan kirurg! Također sve najbolje imam za reći i za kozmetologe u Green Gold Toweru. Odlična su ekipa, stručni i profesionalni. Imam super rezultate sa svim odrađenim tretmanima te se veselim onima koji još slijede. :) Živia Bagatin! :)

N. S.

Doveli ste moj novi osmijeh do savršenog sklada, kako estetiski tako i funkcionalno zbog čega se osjećam samopouzdanije i estetski privlačnije. Još jednom zahvaljujem cijelom timu, a posebno doktoru Gračanu za moj zdrav, lijep i otvoren osmijeh.

V. G.

Poliklinika Bagatin u Splitu zaslužuje svaku pohvalu kao i njezini djelatnici, Dr.Kljajić i njegova med. sestra su me izuzetno oduševili, prvenstveno svojim pristupom i ljudskosti prema pacijentu, kao i stručnosti u obavljanju svog posla kojeg rade s mnogo strpljenja i ljubavi. Imate moje sve preporuke i hvala od ❤.

D. B.

Svaka čast doktorici Ivi na obavljenom poslu. Prije sam bio u jednoj - sebi bližoj poliklinici te nakon vrlo neugodnog iskustva i na kraju s mišljenjem zubara potrebe vađenja zuba, otišao po drugo mišljenje u Bagatin. Ljubazno osoblje me odlično primilo te nakon 1,5 sati doktorica Iva je uspjela spasiti i sasvim bezbolno izlječiti moj zub. Sve za prihvatljivu cijenu i što je najbitnije bez ikakve boli i neugodnosti. Ekipa svaka Vam čast, samo nastavite tako, sve pohvale od mene.

A. K.

Izrazito ljubazni, s OSMIJEHOM na licu te pozitivan pristup od samog ulaska u Polikliniku do izlaska. Nenametljivi, a na usluzi cijelo vrijeme. Ostanite i dalje takvi i, prije svega, jednaki prema svima (i onim poznatima koji k vama dolaze i nama "ostalima").

M. T.

Izuzetna susretljivost i stručnost stomatologa koji mi je kroz konzultacije jasno izložio plan daljnjeg liječenja uz termine te troškovnik. Svaka pohvala!

Ž. T.

Supruga i ja smo prošli mnoge razvikane poliklinike, ali potpuno zadovoljstvo zbog vaše iskrenosti pronašli smo tek u vašoj Poliklinici. Hvala vam i nemojte se nikada pokvarit, već ostanite isti!

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.