×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Dermatološki tim Poliklinike Bagatin najveći u regiji 14. siječanj 2022.

Novosti

Dermatološki tim Poliklinike Bagatin najveći u regiji

Dermatološki tim Poliklinike Bagatin, koji je najveći u regiji, dobio je pojačanje - dermatovenerologinju rodom iz Argentine, Adrianu Mariu Carmino Varelu. 

Dermatološki tim Poliklinike Bagatin najveći je u regiji, a naše specijalistice dermatovenerologije i opće kirurgije imaju dugogodišnje iskustvo i znanje, zahvaljujući kojem smo proglašeni najboljom dermatološkom klinikom u Europi. Kako bismo se i dalje razvijali i rasli, dr.med. Jolanda Kanižaj Rajković, dr.med. Snježana Kramarić i dr.med. Ina Novak, dobile su pojačanje, veselu i pristupačnu dermatovenerologinju rodom iz Argentine, Adrianu Mariu Carmino Varelu.

Dermatološki tim Poliklinike Bagatin

Dr.med. Varela otvorena je novim terapijama poput primjene PRP terapije na ulkuse, rane i probleme s vlasištem, a posvećena je i ranom otkrivanju melanoma s velikim iskustvom u dermatoskopiji i kliničkoj dermatologiji.

dr.med. Adriana Maria Carmino Varela

Naše specijalistice dermatovenerologije i opći kirurzi uz pomoć najmodernije tehnologije, rješavaju gotovo sve problematike kože lica i tijela. Individualan pristup klijentima i kreiranje cjelovitog programa, postižu se najbolji i dugotrajni rezultati.

Dermatolozi Poliklinike Bagatin, u timu s kirurzima i medicinskim kozmetolozima, popravljaju teksturu, tonus i elastičnost kože, stimuliraju stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjuju pore, reduciraju hiperpigmentaciju i brišu bore. 

Dermatoskopski pregled madeža

Poliklinika Bagatin referentni je centar za dva najveća svjetska proizvođača filera – Allergan i Merz te za firmu Asclepion, svjetski poznatog proizvođača lasera. Zbog toga je laser centar Poliklinike Bagatin najmoderniji u regiji, sa čak devet različitih lasera za sve problematike na koži. Vjrujemo kako je laser najbolji izbor za tretiranje raznih problematika kože - od prvih bora i staračkih pjega, do kapilara i hiperpigmentacija, a mogu se ukloniti i omražene dlačice te promjene na koži poput madeža, bradavica, strija i tetovaža. 

Zatražite svoj termin za konzultacije s našim dermatološkim timom. Nazovite nas na 01 4610 225 ili pošaljite upit na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.