×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Pričama stvarnih žena predstavljena nova kampanja 'Oblikuj svoje tijelo' 28. veljača 2022.

Novosti

Pričama stvarnih žena predstavljena nova kampanja 'Oblikuj svoje tijelo'

Stvarna i moderna žena sama oblikuje svoje tijelo – za sebe i zbog sebe, glavna je poruka nove kampanje za tijelo Poliklinike Bagatin. 

Naše tri klijentice stale su ispred kamere i progovorile o procesu oblikovanja tijela. Željka (64), Nada (36) i Bernarda (29) mogu se pohvaliti izgubljenim kilogramima i centimetrima, no prije svega kvalitetnijim načinom života i boljim osjećajem u vlastitom tijelu.

Web-novosti_PB_848x364px_342

Svaka od klijentica prošla je kroz cjelokupni program koji nudimo – od nutricionističkog savjetovanja i izrade plana prehrane, skeniranja obujma i sastava tijela, konzultacija s medicinskim kozmetolozima te izrade plana terapije za oblikovanje tijela.

Razlog tome je činjenica da je svako tijelo individualno i posebno, ima drugačije želje i potrebe te zahtjeva personalizirani pristup, a sve s ciljem boljeg osjećaja u vlastitoj koži. 

Borba s kilogramima

 „U najgoroj fazi života imala sam 90 kilograma. Jednog jutra sam se probudila i rekla da je dosta. Nisam više mogla tako živjeti. Bila sam nesretna svaki put kada sam se pogledala u ogledalo“, priča Bernarda koja je u međuvremenu izgubila više od 25 kilograma. Trenutno tijelo oblikuje Z Field Dual elektromagnetskom stimulacijom mišića koja učvršćuje kožu te priznaje kako je druga osoba - više se kreće među ljudima, uživa u shoppingu, a usvojila je i nove kulinarske vještine jer ne troši novac na brzu prehranu.

Web-novosti_PB_848x364px_341

Priču stvarne žene, majke, prodekanice na fakultetu i osobe koja je imala vremena za sve, samo ne za sebe, podijelila je i Nada (36) koja se nakon poroda mučila s viškom kilograma te nikako nije mogla pronaći način kako smršavjeti. 

Web-novosti_PB_848x364px_339

„Za prvotni rezultat koji sam htjela postići bilo je izuzetno bitno promijeniti stil života te uvesti novu prehranu u svakodnevnicu. Do sad sam izgubila 15 kilograma i puno sam sretnija u vlastitom tijelu, no predamnom je još dugačko putovanje“, govori Nada koja u Poliklinici Bagatin uživa u Emerald hladnom laseru za oblikovanje tijela.

Osjećati se bolje u vlastitoj koži znači istovremeno i uživati u tretmanima koje naše tijelo obožava. Željka (64) već godinama ne može bez tretmana za oblikovanje tijela pomoću kojih reducira celulit, uklanja masne naslage i zateže kožu.

Web-novosti_PB_848x364px_337

„Često me prijateljice pitaju kako imam tako zategnute noge. Već sam duže vrijeme stalna klijentica Poliklinike Bagatin, jer osim što uživam i opuštam se uz odlične tretmane za tijelo, oblikujem ga baš onako kako želim“, govori Željka te dodaje kako se nakon svakog tretmana osjeća kao nova osoba. Priznaje kako su njezini favoriti ‘čarobni Med Contour koji uspješno reducira celulit i Venus Legacy radiofrekvencija koja čini kožu čvrstom i blistavom glatkom’.

Tretmani koje će vaše tijelo obožavati

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pruža najveći izbor najmodernijih tretmana u Hrvatskoj, gdje možete smanjiti obujam kritičnih područja, ukloniti celulit i zategnuti kožu uz najveći izbor neinvazivnih tretmana tijela. Uz savjete vrhunskog medicinskog osoblja te najmodernije uređaje i tehnologiju odaberite između kripolize, ultrazvuka, vakuuma, multipolarne radiofrekvencije, terapije udarnih valova, elektromagneta i hladne laserske zrake.

Web-novosti_PB_848x364px_343

U bogatoj ponudi tretmana, glavni aduti su CoolSculpting i Emerald hladni laser za oblikovanje tijela kojima se naši klijenti oduševljeno vraćaju.

CoolSculpting - bezbolna alternativa liposukciji

CoolSculpting kriolipoliza vodeći je tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva. Sama kriolipoliza dokazano je najučinkovitija metoda za ciljano uklanjanje masnih naslaga tijekom koje će tijelo prirodnim putem eliminirati uništene masne stanice bez ožiljaka, operacije i oporavka. Naime, mnoga klinička istraživanja pokazala su da masne stanice ne vole hladnoću te se na određenoj temperaturi jednostavno zamrzavaju. Ovaj tretman bezbolna je alternativa liposukciji te rezultira 27% nepo- vratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

Kriolipoliza je odobrena od strane FDA - Američke agencije za lijekove, za tretiranje devet područja: trbuha, bokova, gornjeg djela leđa, prsa, unutarnjeg djela bedara, vanjskog djela bedara, koljena, masnog tkiva ispod stražnjice te podbratka. Više o najpopularnijem tretmanu za oblikovanje tijela na svijetu pročitajte ovdje.

Web-novosti_PB_848x364px_354

Zerona Emerald hladni laser za preoblikovanje tijela

Emerald je najnoviji hladni laser u svojoj kategoriji, koji na potpuno bezbolan, brz i siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Glavni tretman obično traje 30 minuta, a nakon njega slijedi limfna drenaža kojom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje. Putem limfne drenaže potaknut će se tijelo da se brže pročisti i tako osigurati najbolji rezultati.

Cilj tretmana u Poliklinici Bagatin nije samo gubitak centimetra već poticanje zdravijeg životnog stila i boljeg osjećaja u vlastitom tijelu. U vodiču za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pronađite tretman za vas i započnite s vrhunskim stručnjacima proces oblikovanja tijela.

Osjećajte se bolje u vlastitoj koži uz tretmane Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin. Naručite se na broj telefona 01/4610 – 225, putem e-maila info@bagatin.hr ili klikom na link.

Suradnici na kampanji 

Ovu toplu i lijepu priču potpisuje talentirana fotografkinja Karmen Poznić koja je i u ovoj kampanji nadmašila sva očekivanja, a fotografije vjerno pričaju priču snažnih, stvarnih i svojih žena. 

Web-novosti_PB_848x364px_356

U realizaciji naše vizije pomogao je make up artist Karlo Rusan poznat po suradnji s brojnim celebrityjima, stilist Ivan Friščić koji je pomno odabrao najbolje odjevne komade, dok se za frizuru pobrinuo neponovljivi Mijo Majhen.

Web-novosti_PB_848x364px_357

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.